Skip to content

IONIAN REFINING COMPANY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61418018I
Administrator: Lulzim Merdani
Objekti i Veprimtarisë: Investime në fushën e pasurive të paluajtshme, hidrokarbureve dhe ndërtimit; Shitjen, blerjen, dhënien me qira të pasurive të paluajtshme; Ofrimi i shërbimeve të konsulencës në fushën e biznesit, menaxhimit, pasurive të paluajtshme; Import-eksport të mallrave të ndryshme, industriale, materiale ndërtimi, dhe hidrosanitare, makineri të çdo lloji, si dhe shitjen-blerjen e tyre me shumicë e pakicë brenda dhe jashtë Shqipërisë; Çdo veprimtari tjetër që do të konsiderohet e nevojshme dhe e dobishme për realizimin e qëllimit të shoqërisë dhe që nuk bie ndesh me legjisLaçionin shqiptar në fuqi.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 17.02.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr. 1, Rruga Luigj Gurakuqi, Pallati Nr. 89, Shkalla A, Kati 9, Ap. Nr. 33

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare