Skip to content

L.I.B MEDIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61503054B
Administrator: Erland Dalliu
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari në fushën e mediave online, hapjen dhe mirëmbajtjen e faqeve të internetit. Publikimin, raportimin e dukurive negative dhe promovimin e atyre pozitive. Shërbime dhe ofrimin e hapësirave publicitare online. Shërbime informacioni. Reklama dhe shërbime Web-i. Publikim, botim periodik në web, shërbime reklamimi/publiciteti. Administrim të faqeve në web dhe në rrjete sociale.
Emërtime të tjera Tregtare: L.I.B MEDIA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 01.03.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Nr. 5, Bulevardi Bajram Curri, Pallati 11, Shkalla 1, Apartamenti 3

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare