Skip to content

ER & AD TRANS 2016
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-07-06 13:10:33
JSON

NIPT: L68713101S
Administrator: Xhuljeta Kruja (Likuiduese)
Objekti i Veprimtarisë: Transport të pasagjerëve dhe udhëtarëve brenda dhe jashtë vendit.
Emërtime të tjera Tregtare: ER & AD TRANS 2016
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07/01/2016
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I. Me date 15.06.2016, me vendim te ortakut te vetem, u vendos : Likujdimi i Shoqerise "ER & AD TRANS 2016" sh.p.k .Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Shoqeri ne Likuidim e Siper"

II. Me date 27.01.2018, me vendim te ortakut te vetem, u vendos : Cregjistrimi i Shoqerise "ER & AD TRANS 2016" sh.p.k. Statusi i Shoqerise kalon nga "Shoqeri ne Likuidim e Siper" ne "Çregjistruar".
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Peqin, Lagjja Xhami, rruga Mustafa Gjinishi, nr.19

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 06.07.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Vendim i Ortakut te Vetem, Likujdim i Shoqerise , date 15.06.2016
Vendim i Ortakut te Vetem, Cregjistrimi i Shoqerise , date 27.01.2018
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2016
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -400 000,00
Punuar Nga : A.Baja