Skip to content

CERAMICA MIMOSA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-01-25 11:56:42
JSON

NIPT: L71416018A
Administrator: Mimoza Plaku
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim dhe shitje e materialeve qeramike. Te gjitha aktivitetet e nenpkuptohet qe do te zhvillohen brenda vendit, ne Europe ose vende te tjera. Ne objektin social perfshihet zhvillimi i çfaredolloj aktiviteti tjeter te perafert, i lidhur, i domosdoshem dhe i nevojshem per zhvillimin e aktiviteteve te mesiperme qofte ai i zhvilluar per vete dhe gjithashtu i zhvilluar dhe per llogari te te treteve. Objekti social mund te zhvillohet ne menyre direkte por edhe nepermjet shoqerive te kontrolluara ose te lidhura qe zhvillojne aktivitet e renditura me siper. Ne menyre te rastesishme dhe ekskluzivisht per te arritur qellimet kryesore te shoqerise, ajo mund te punoje me pjesemarres ose te jete bashkepunetore ne shoqeri te tjera qe kane objekt analog, te perafert ose plotfisuese te objektivave te saj.
Emërtime të tjera Tregtare: CERAMICA MIMOSA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/02/2017
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 28.09.2017, me kerkese te administratorit te shoqerise, u vendos pushimi i perkohshem i aktivitetit nga data 28.09.2017-pa afat. Statusi i shoqerise ishte "Aktiv" u be "Pezulluar".
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Dajt Njesia Administrative Dajt, Rruga Muhamet Deliu, Pallati Perxhola, Nr.36.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 25.01.2023
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli