Skip to content

DORHOUSE72
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-01-25 11:14:34
JSON

NIPT: L71416031D
Administrator: Arentina Kurti
Objekti i Veprimtarisë: Administrim te veprimtarive tregtare me pakice edhe ne bashkepunim me shoqeri te tjera me te cilat mund te lidhe kontrata ne cilesine e perfituesit. Sherbime ndermjetesimi, te agjentit tregtar, Import-eksport dhe tregti me pakice e shumice te te gjitha llojeve te artikujve te ndryshem ushqimore, bujqesore, blegtorale, fruta, perime, pije alkolike e joalkolike, kafe e nenprodukte, artikujve industriale, elektroshtepiake, elektronike, elektrike, kompjuterike, hidraulike, artizanal, plastike, qeramike, porcelani, druri, qelqi, veshmbathje, kepuce, konfeksione per te rritur e femije, bizhuteri, pajisje per zyra, dyqane, bar restorante, hotele, pjese kembimi per artikuj ristoracioni, hotelerie, bar kafe, artikuj parafarmaceutike, kozmetike, estetike brenda dhe jashte vendit. Ndertim, arredim, menaxhim dhe shitje o dhenie me qera te dyqaneve te shitjes me pakice ose shumice per vete dhe te trete. Konsulence dhe ofrimi i sherbimeve te natyrave te ndryshme. Shoqeria mund te kryeje cdo aktivitet te ligjshem ne Republiken e Shqiperise apo te lejuar nga ligji i vendit te selise, ne rastin e degeve dhe zyrave te perfaqesimit, jashte territorrit te Republikes se Shqiperise.
Emërtime të tjera Tregtare: DORHOUSE72
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/02/2017
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Rruga Myslym Shyri, nr.5, pallati 55, Z.K 8380

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 25.01.2023
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli