Skip to content

Baby Boom Albania (ish "WASTE WATER ENTERPRISE")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-09-23 07:06:12
JSON

NIPT: L81603038B
Administrator: Gladiola Dervishaj
Objekti i Veprimtarisë: Import - Eksport i veshjeve per femije dhe te rritur . Blerje dhe shitje me shumice dhe pakice i veshjeve per femije dhe te rritur dhe te gjithe aksesoret per bebat dhe grate shtatzane.
Emërtime të tjera Tregtare: Baby Boom Albania
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26/03/2018
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I. Me date 05.08.2019, me vendim te ortakut te vetem te shoqerise, u vendos Pushim i Përkohshëm i Aktivitetit. Statusi i shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Pezulluar"

II. Me date 01.10.2019, me vendim te ortakut te vetem te shoqerise, u vendos Aktivizim i Aktivitetit. Statusi i shoqerise kalon nga "Pezulluar" ne "Aktiv"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake Nr 1, Rruga "Bajram Curri", me nr pasurie 8/54 -N/3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 22.09.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: -4 930 418,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -2 676 747,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -1 685 842,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -933 833,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:5 311 793,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:2 562 150,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:642,00
Punuar Nga : K.Laro