Skip to content

“EcoPackDesign”
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-08-06 13:24:19
JSON

NIPT: L82112007E
Administrator: Dario Hani
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet ne fushen e marketingut, duke synuar qe nepermjet paketimit dhe amballazhimit te produkteve, te promovohen biznese, ide dhe projekte te ndryshme.
Emërtime të tjera Tregtare: “EcoPackDesign”
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03/09/2018
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake nr 11, Rruga Buzi, Godina nr 12

Faqja Web:
EcoPackDesign.al

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 06.08.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani