Skip to content

Crane Service
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-08-06 14:33:09
JSON

NIPT: L82113033V
Administrator: Ervin Kurtulla
Objekti i Veprimtarisë: Shitjen dhe ndihmen e objekteve te portit.
Emërtime të tjera Tregtare: Crane Service
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12/09/2018
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 63 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Sipas Vendimit te Asamblese se Pergjithshme date 16.01.2020, eshte ndryshuar statusi i shoqerise nga aktiv ne te pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga "Nuri Kello", Shtepia nr 17, Njesia bashkiake nr 9

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 06.08.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 7 711 384,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:13 210 157,00
Punuar Nga : L.Kanani