Skip to content

ARDI.ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-08-06 14:00:25
JSON

NIPT: L82113035O
Administrator: Mirela Fejzollari
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet ne fushen e ndertimit. Ndertime civile dhe industriale, ujesjelles, kanalizime, vepra arti, ura, rikonstruksione ndertesash etj.
Emërtime të tjera Tregtare: ARDI.ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12/09/2018
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 12.08.2021, eshte depozituar kërkesa Nr.9377, “Kerkese per vendosjen e masës se sigurimit te detyrimit tatimor” ardhur nga Drejtoria e mbledhjes se detyrimeve tatimore te papaguara Rajoni Qendror ku eshte kërkuar:Vendosja e masës se sigurimit tatimor mbi pasuritë e tatimpaguesit ARDI.ALBANIA, me NIPT L82113035O, duke moslejuar tjetërsimin mbi pasurinë dhe te drejtat pasurore qe i përkasin këtij subjekti.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Stavri Themeli, Kompleksi Shushica, pallati E, Ap. 17

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 06.08.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani