Skip to content

PLANET INDUSTRY SERVICE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-08-06 14:58:00
JSON

NIPT: L82113506I
Administrator: DORIANO ADAMI
Objekti i Veprimtarisë: Tregtine me shumicë dhe pakicë te: Makinerive dhe pajisjeve teknike dhe elektronike, pajisjeve, pjesëve te këmbimit në fushën e përpunimit të lëkurës së këpucëve dhe artikujve të lëkurës në pergjithesi; Makineri, pjesë rezervë dhe aksesorë për prodhimin e këpucëve, trikotazhave, paketimit të tekstileve në përgjithësi, valixheve; Makineri, pjesë këmbimi dhe pajisje për thertore, për bujqësi, tokëlëvizje dhe ngritje, prodhimi e tullave dhe pllakave, mermer, produkte bituminoze, çimento, gëlqere, gips, për nxjerrjen e zhavorrit dhe të tjera produktet minerale, për prodhimin e produkteve plastike dhe derivateve, për ruajtjen e produkteve ushqimore, për prodhimin e plehrave kimike, xhelatine kozmetike sanitare dhe ushqimin e destinuar për ushqimin e kafshëve; Makinat për pastrimin e pllakave, mermerit dhe parketeve në përgjithësi; Aksesorët dhe pjesët rezervë për biçikleta, makina, motoçikleta, traktorë, rimorkio, kamionë të artikuluar, autobusë, avionë dhe anije civile; Kompania do të ketë mundësinë të negociojë ndërkombëtarisht; Kompania mund të krijojë ose të krijojë degë jashtë vendit; Importi, eksporti dhe tregtia me shumicë dhe pakicë e: lëkure, këpucë dhe aksesorë, furs, lëkurat e papërpunuara, kuaj, dele, lojë, shumëllojshmëri të pëlhurave, xhins, jute, najlon, pambuk, leshi. Mëndafshi, liri, pupla kafshëve, valixhe, çanta, rripa dhe handbags në përgjithësi, veshje, ushqim, fruta ekzotike në përgjithësi, verërat dhe shpirtërore, pije të buta; Vegla ndërtimi dhe mekanike, sisteme pikture, gjeneratorë të energjisë, pllaka mermeri ose qeramike, pajisje banjo; çimento, gëlqere, suva, ngjitëse, ngjyra, minerale, metale, minerale mermere dhe derivatet, hekuri, çeliku, tuba metalike, skrap, shufra, të tërhequr në hekur, panele të parafabrikuar për ndërtesa, kondicionere ajri, pajisje për zyra, pastrues të ajrit, pajisjet elektrike dhe ndriçuese.
Emërtime të tjera Tregtare: PLANET INDUSTRY SERVICE
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12/09/2018
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Lagjja 3, Rruga e Re e Portit, Kompleksi 6-katesh, Godina nr.1, Hyrja nr. 1 , Ap. 1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 06.08.2022
Akti i themelimit te Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani