Skip to content

DISCOVER PUKA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L98711301A
Administrator: Vullnet Kuçi
Objekti i Veprimtarisë: Agjenci udhëtimesh brenda dhe jashtë vendit; Shërbime turistike, guida lokale, kamping, bujtine, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: DISCOVER PUKA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03.01.2019
Rrethi: Pukë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkodër, Pukë, Rruga "Ymer Puka", Blloku Nr.3, Ndërtesa 44, Hyrja 1, Numër Pasurie 314, Zonë Kadastrale 3070

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (03.04.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala