Skip to content

Space+
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-07 13:55:19
JSON

NIPT: M11823034A
Administrator: Fesbian Myftari
Objekti i Veprimtarisë: Objekti i Shoqërisë do të jetë ushtrimi i veprimtarive të lojërave të fatit në kategorinë kazino në hotel me 5 yje, duke përfshirë çdo veprimtari të lidhur e të nevojshme, përfshirë por pa u kufizuar në financimin, licencimin dhe operimin e kazinosë, në përputhje me legjislacionin shqiptar të zbatueshëm, duke perfshire specifikisht sa vijon: Organizimi dhe kryerja e aktivitetit qe lidhet me kazinote dhe me lojërat e fatit. Sherbime këmbimi valutor brenda ambienteve të kazinosë, në përputhje me dispozitat ligjore rregullatore të detyrueshme në fuqi. Trajnimi i stafit të ri apo ekzistues të kazinosë për qëllime të aktivitetit të kazinosë me synimin e punësimit të një stafi te kualifikuar. Sherbime 2 restoranti dhe bar brenda ambjenteve te kazinose dhe vetem per vizitoret e tij. Import-eksport te pajisjeve dhe te materialeve lidhur me kazinote dhe me lojërat e fatit. Investim ne fushen e real estate, pasurive te paluajtshme. Shoqëria mund të kryejë dhe çdo aktivitet tjetër që është i nevojshëm për realizimin e objektit të saj dhe funksionimin e duhur të Shoqërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: Space+
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 18/06/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi,Çeki
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 295 631 818,00
Numri i pjesëve: 100
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: 1."W-CZ Holdings s.r.o."shoqeri e së drejtes së Republikes Ceke, me seli në Pod Stromovkou 207,370 01 Litvinovice, Czech Republic, me numër regjistri shoqerie: 08552339
2.“ALB-STAR” Shpk, NUIS J62903512W, me seli në, Blv.”Deshmoret e Kombit”, Kullat Binjake, Kulla Nr.2, Kati 5, Tiranë, Shqiperi. (sipas Statutit te shoqerise, date 18.06.2021)
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Oltjon Sota, Arbër Saliaj,Suela Qoqja
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Hotel Marriott Tirana, Kati 0-3, Pasuria Nr. pas. 7/5, Sheshi “Italia”

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 07.02.2022
Akt themelimi, statuti i shoqerise, date 18.06.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara