Skip to content

ILBAK RENEWABLE ENERGY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-09-23 13:43:59
JSON

NIPT: M22122055A
Administrator: EYUP BATAL
Objekti i Veprimtarisë: Projektimi, financimi, ndertimi, venien ne pune, administrimi, mirembajtje e termocentraleve apo impianteve te cilat bejne te mundur prodhimin dhe shfrytezimin e energjise se rinovueshme si ajo Diellore dhe e Eres. Realizimi i impianteve fotovoltaike dhe eolike per gjenerimin e energjise elektrike dhe te gjithe komponenteve te tyre. Sigurimin, transmetimin, shperndarjen, importimin, eksportimin dhe tregtimin me shumice ose pakice brenda dhe jashte vendit te energjise elektrike. Shoqeria importon dhe eksporton te gjitha llojet e mallrave dhe materialeve te nevojshme per te kryer aktivitetin. Shoqeria kryen 2 te gjitha llojet e veprimtarive te dobishme, duke perfshire, blerjen e pasurive te luajtshme dhe te paluajtshme, per te arritur objektivat e saj.
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 17/09/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Turqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 3 500
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: ILBAK HOLDING ANONIM SIRKETI, shoqeri e regjistruar ne Turqi, e cila ushtron aktiitetin e saj sipas ligjeve te Republikes se Turqise, e regjistruar ne Regjistrin Tregtar te Stambollit me date 04.01.2001, me Nr. 451361, me Nr.4700589292 Tatimor, me seli ne Barbaros Bulvari Morbasan Sokak Koza Is Merkezi C BLOK,No:14 Kat:6 34349 Balmumcu Besiktas/ Istanbul, Turkiye, me perfaqesues Av. Leonard Lile.Sipas Statutit te Shoqerise

Subjekti Juridik nuk ka regjistruar të dhëna në regjistrin e pronarëve përfitues RPP
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: HASAN SELCUK SALMAN; Hasan Űstűndağ; EYUP BATAL
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Administrative Nr. 5, Rr. Rruga Sami Frasheri, Kompleksi Nobis, Kati 1, Nr. Pasurie 7/630-N29, Tirane, Albania

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 23.09.2022
Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 23.09.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro