Skip to content

“Lani-akea”
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-19 14:33:20
JSON

NIPT: M22309027E
Administrator: Erni Kocani
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime konsulence ,ofrimi i shërbimeve përmes një strukture informatike dhe telekomunikacionit, dhënie të shërbimeve të konsulencës në lidhje me shërbimet statistikore duke përfshirë edhe përpunimin e të dhënave të shoqërive të tjera, shërbime këshillimi dhe mbështetje në fushën e organizimit. Kryerja e hulumtimeve të marketingut, marrja e informacionit nga tregu, analizimi i të dhënave dhe zhvillimi i strategjive të ndryshme të marketingut. Shoqëria mund të kryejë cdo veprimtari të lidhur dhe të ngjashme me ato të renditura më sipër në përputhje me legjislacionin Shqiptar në fuqi
Emërtime të tjera Tregtare: “Lani-akea”
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07/11/2022
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE “Abdyl Frashëri”, pallati 2, shkalla 1, njësia bashkiake nr. 5, 1017, Tiranë. 1017

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.11.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro