Skip to content

GND AUTO ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-01-24 13:57:17
JSON

NIPT: M31320028U
Administrator: Genand Himçi
Objekti i Veprimtarisë: Importim automjetesh dhe pjesesh kembimi, te reja dhe te perdorura. Shitje automjetesh dhepjeseve te tyre. Dhenie automjetesh me qira. Ofrimi I teresise se sherbimeve te servisit perriparimin dhe mirembajtjen e çdo lloj automjeti.
Emërtime të tjera Tregtare: GND AUTO ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 17/01/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Rruga Asdreni, Ndertesa me nr. pasurie 34/72, Kashar, Tirane.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 24.01.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli