Skip to content

Arena Hotel (ish "Tirana Marriott Hotel")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-01-26 13:16:10
JSON

NIPT: M32024022I
Administrator: Klinti Ahmetaj
Objekti i Veprimtarisë: -Hapja dhe menaxhimi i hoteleve "Strukture Akomoduese 4 ose 5 yje", e godinave dhe ambjenteve ne te cilat ushtrohet aktivitet hotelier. -Hapja dhe menaxhimi i sallave te konferencave ne kuader te aktivitetit hotelier. - Hapja, menaxhimi dhe funksionimi i qendrave te rekreacionit, fitness dhe pishina. -Aktivitet ne fushen e qiradhenies te zyrave, ambjenteve tregtare dhe/ose pasurive te tjera te paluajtshme qe i perkasin hotelit. -Kryerja e tregtimit, prodhimit dhe perpunimit te mallrave, qe kane te bejne me aktivitetin e hotelerise. -Hapja e menaxhimi i bareve dhe restoranteve brenda struktures hoteliere si dhe ushtrimi i aktivitetit ne fushen e kembimit valutor dhe te mallrave te cmuar, bizhuteri, apo sende me vlere te kuotuara ne burse dhe cdo gje tjeter qe perfshijne fushat e mesiperme, te lejuara nga ligji. -Sherbime keshilluese, ndermjetese e sherbime te tjera ndihmese per te gjitha veprimtarite e listuara ne kete objekt veprimtarie.
Emërtime të tjera Tregtare: Arena Hotel
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21/08/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: “ALB - STAR” shoqëri me përgjegjësi të kufizuar e se drejtës shqiptare, themeluar me date 15/02/1995 me NUIS J62903512W me seli aktuale ne Tirane Sheshi Italia, Arena Center, Seksioni D, Kati 5, me administrator Sokol Agalliu. Ortak i vetëm i shoqërisë është “FINMAN” shpk, zotërues për 100% të kapitalit. (Sipas te dhenave te QKB deri me date 26.01.2024)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, depozituar në QKB date 09.01.2024, terhequr date 26.01.2024, Pronar perfitues te subjektit “Arena Hotel”, zoterues te 25% te kapitalit e me teper, eshte

Idajet Ismailaj, shtetas shqiptar, i datelindjes 1963, pronar perfitues për 57% të kapitalit, pasi zotëron 100% të kapitalit të shoqërisë “MOTUS”, e cila zotëron 57% të kapitalit të shoqërisë “FINMAN”, dhe kjo e fundit zotëron 100% të kapitalit të shoqërisë “ALB – STAR” – shoqëri mëmë për 100% të kapitalit të shoqërisë “Arena Hotel”. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 07.02.2022.

Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, "Tirana Marriott Hotel", Sheshi "Italia", Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 26.01.2024
Akti i themelimit dhe Statuti i Shoqerise
Kontrate e Shitjes se Kuotave date 24.11.2023
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronarit Perfitues date 26.01.2024
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani