Skip to content

Rituals
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-11-13 14:12:48
JSON

NIPT: M32210003H
Administrator: Silvia Magnani
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimin dhe përpunimin e drurit, plastikës dhe materialeve me ngjyra dhe metaleve në përgjithësi. Ndërtimi dhe tregtimi i morgut dhe i çdo sendi tjetër funeral.Trajtimi i procedurave administrative lidhur me vdekjen.Transporti i trupave të njeriut, kufomave, hirit dhe eshtrave.Blerjen dhe shitjen.Dhënia me qira e pasurive të paluajtshme dhe ndërmjetësimi.Tregtimin e automjeteve dhe varkave.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02/10/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Farkë-Selite, Objekti 151/66+1-25, Vol.15, faqe 60, Zona kadastrale. 3266 Tiranë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 13.11.2023
Akti i themelimit te Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronarit Perfitues date 13.11.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani