Skip to content

Albmedicine distributor
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-06-11 12:19:12
JSON

NIPT: M41715010G
Administrator: Robert Mello
Objekti i Veprimtarisë: Importim dhe shpërndarje barnash, import-eksport i medikamenteve mjekësore. Tregtim me shumicë e pakicë eksport-import i paisjeve dhe materialeve për përdorim mjekësor si dhe cdo veprimtari tjetër ekonomike që do konsiderohet e nevojshme dhe e dobishme për realizimin e qëllimit të shoqërisë.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02/05/2024
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Egjipt
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Rruga "Shyqyri Bërxolli" Pall.31, Shkalla 3, Ap.10

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 10.06.2024
Akt themelimi i Shoqërisë
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 10.06.2024
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.H