Skip to content

NUHA INVEST GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-06-11 12:37:11
JSON

NIPT: M47915503C
Administrator: Naim Nuha
Objekti i Veprimtarisë: Ndertime civile , industriale te cdo lloji.Restaurime. Ndertime dhe tregtime te objekteve Civile-IndustrialeTuristike.Sherbime hotelerie . Ndertim rrugesh te te gjitha kategorive, te veprave te artit, te urave, ujesjellesave, kanalizime etj. Import – Eksport e Transport te sistemeve dhe materialeve per ngrohje dhe ftohje nepermjet energjise diellore, energjise termale, ImportEksport, me shumice e pakice te artikujve te ndryshem industrial, ushqimore, konfeksione, elektro shtepiake etj. Hapje e agjencive turistike për shërbime të ndryshme turistike udhetimi, organizimi i guidave turistike brenda dhe jashtë territorit te Republikes se Shqiperise. Marrja, tjetërsimi, dhënia me qera e pasurive të paluajtshme dhe te lujtshme si dhe të gjitha llojet e tjera të mjeteve motorike të çdo lloj tipi të automjeteve të transportit brenda dhe jashte territorit te Republikës së Shqipërisë.Shitje dhe blerje te pasurive te luajtshme dhe te paluajtshme.
Emërtime të tjera Tregtare: NUHA INVEST GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10/05/2024
Rrethi: Lezhë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Kosovë
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lezhe Zyre ne Lezhe,Tale2, Njesia Administrative Shenkoll,ndertese 1 kat,kati perdhe,ne pasurine me nr 25/146,zk 3968

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 10.06.2024
Akt themelimi i Shoqërisë
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 10.06.2024
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.H