Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Forma Ligjore:Shoqëri Kolektive
Rezultate gjithsej: 2

ER AL TRANS EUR

M21912011D
(Te ushtroje aktivitetin ne fushen e,shitjes me pakice dhe shumice te produkteve ushqimore . – Transport nderkombetar dhe kombetar. Te ushtroje aktivitetin ne fushen e,shitjes me pakice dhe shumice te produ)

Tirane ALL

ITALIAN FOOD PLAYERS

M22015501Q
(Konsulence për bizneset, në çështje financiare, strategjia, ekonomike , marketing promovim)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni