Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Albanisch Österreichische Lotterien Holding Gesellschaft m.b.H
Rezultate gjithsej: 1

Lotaria Kombëtare (Ish OLG Project)

L22119005R
(Aktiviteti në fushën e lotarisë kombëtare dhe lojërave të tjera të fatit ku shoqëria është e liçensuar ose e autorizuar për zhvillimin e këtyre lojërave. Zhvillimin e aktivitetit tregtar dhe ofrim)

Tiranë -237027430 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni