Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arjan Çukaj
Rezultate gjithsej: 1

C & S CONSTRUCTION

K34107805J
(Aktivitet ndërtues dhe projektues. Për zbatim; punime dheu, sistemime taracime terrenesh etj, prodhim materiale inerte, prodhim elemente të parafabrikuara. Ndërtime civile ekonomike, ndërtim rruge kat. IV,)

Sarandë 344347 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni