Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Bledar Toska
Rezultate gjithsej: 1

BRUNNO GLOBAL MANPOWER& SUPPORT SERVICES LTD

L72616408B
(Te furnizoje kompanite vendase dhe te huaja me fuqi punetore te fushave te ndryshme si punetore krahu, shofere te klasave te ndryshme, specialiste, minatore, specialiste pusesh nafte, specialist ne fushen e )

Fier ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni