Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Dritan Troksi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

2 T

K01731001M
(Në fushën e ndërtimit, projektime, ndërtime civile dhe industriale, ndërtim rruge dhe kanalizime etj. Tregti me shumicë dhe pakicë, import eksport të artikujve të ndryshëm etj. Furnizim me karburant i)

Tiranë 39024183 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni