Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Enri Leka
Rezultate gjithsej: 1

TED CONSULTING

M21515019B
(Shoqeri komisionere. Konsulence juridike dhe ekonomike; Konceptim dhe zhvillim planesh vendore, infrastrukturore dhe sistemesh gjelberimi. Prodhim, menaxhim projektesh ndertimore. Mund te kryeje te gjitha ve)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni