Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Enso Hydro GmbH
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ENSO HYDRO ENERGJI

L12017010Q
(Zhvillimi, ndertimi, operimi, blerja dhe shitja e hidrocentraleve, prodhimi i energjise elektrike dhe shitja e energjise elektrike se prodhuar tek konsumatoret ose tregtaret e shitjes me shumice. Gjithashtu, Sh)

Tiranë 32560640 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni