Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Enton Milja
Rezultate gjithsej: 1

T2 INT

L91324030L
(Punime dheu, murature, betonimi. Ndërtime punësh civile, industriale, turistike. Tregtim mallra industriale, karburante. Transport mallra dhe udhëtarësh brenda e jashtë vendit. Shfrytëzim gurë gëlqëror)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni