Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ersi Ngjela
Rezultate gjithsej: 1

ALFAZED

J82229006N
(Import-eksport artikuj te ndryshem, industrial dhe ushqimor. Punime dheu, muratur, betoni e beton arme, e punime shembjesh, ndertimecivile, industriale,t uristike, bujqesore etj. dhe kompletimi me instalime )

Tirane 92806 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni