Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:FRS Chartering Beteiligungsgesellschaft MBH
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

ALBANIAN FERRY TERMINAL OPERATOR

L31817505L
(Shoqëria ka për objekt dhe qëllim të saj aktivitetet e mëposhtme: menaxhimin, operimin, mirëmbajtjen dhe përmirësimin teknik dhe adaptimin për të përmbushur kërkesat aktuale dhe të ardhshme të tra)

Durrës 8719429 ALL

German Business Services

L82217503H
(Ofrimi i sherbimeve te IT per llogari te FRS Group dhe paleve te treta si Programin Software-sh, Shitje dhe Marketing lidhur me operacionet dhe sherbimet ndihmese per Tragetet dhe Portin, Shtje dhe blerje pe)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni