Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Fondacioni Kryepiskopi Anastas
Rezultate gjithsej: 1

C & S ENERGY

K92402005Q
(Ndërtimi, operimi dhe transferimi i hidrocentralit "Rapun 3", " Rapun 3A", "Rapun 4" tek autoriteti kontraktues, ku përfshihet financimi, ndërtimi, vënia në punë, prodhimi, furnizimi, transmetimi, shpërn)

Tiranë 79544 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni