Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Franko Sara
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

BIRRA KORCA

J64103004E
(Prodhim, tregtim brenda dhe jashte vendit i birres e pijeve alkolike. Prodhim dhe tregtim te ujit te pijshem. Ndertim te objekteve te ndryshme civile, turistike, sherbimesh, projektirn, mbikqyrje. Dhenie dhe)

Korçe 122732853 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni