Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Hatice Melek Kürüm
Rezultate gjithsej: 1

KURUM INTERNATIONAL SH.A.

K02727230T
(Prodhim, tregtim i çeliqeve të ndërtimit e profileve të tjera të hekurit, importimi dhe eksportimi me shumicë dhe pakicë i mallrave të ndryshme industriale, ushqimore, konfeksioneve, elektroshtepiake, k)

Tiranë -4558515797 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni