Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Isuf Berberaj
Rezultate gjithsej: 2

"DEVELALB CONSTRUCTION"

L91608011D
(Kryerja e veprimtarive tregtare në fushën e ndërtimit, për prodhim dhe shitblerje të materialeve të ndërtimit. Kryerja e aktivitetit për investimin në fushën e ndërtimit, në komplekse civile, turist)

Tiranë ALL

SUN BEAT SYSTEM

L97019601M
(Shoqëria ka për objekt kryerjen e çdo veprimtarie të lejuar nga ligji dhe/ose pjesëmarrjen në cdo veprim apo aktivitet të ligjshëm që mund të kryejë një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e kri)

Korçë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni