Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Julien Gerard EmileRoche
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

YLLIAD

K91617013R
(Menaxhimi i kuotave dhe pjesëmarrje në investime; Prodhimi, importi, eksporti, shpërndarja, ekskluziviteti, shitja me shumicë dhe pakicë i të gjitha tipave të prodhimeve, duke përfshirë por pa u kufizu)

Tiranë 9643303 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni