Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Milo Gjikuria
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

GJIKURIA

J62903456H
(Ndërtim, montim dhe rikonstruksion i objekteve dhe veprave të çfarëdollojshme, industriale, turistike, civile. Asfaltim rrugësh, punime bonifikimi. Prodhim i materialeve të ndërtimit, si dhe transport i )

Tiranë 23866363 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni