Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:ON TRACK INNOVATIONS
Rezultate gjithsej: 1

TIS PARK

L56527202A
(Zhvillimi dhe operimi i projektit të konçesionit për ofrimin e shërbimit të sistemimit dhe menaxhimit të parkimit në qytetin e Vlorës, përfshirë kryerjen e aktiviteteve të ndryshme, përfshirë impor)

Vlorë -5123056 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni