Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Rrok Gjoka
Rezultate gjithsej: 2

SESA

J66902067B
(Shpërndarje të energjisë elektrike.)

Shkodër ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

GJOKA KONSTRUKSION (Ish GJOKA)

J91815014U
(Projektimi dhe ndërtimet të karaktereve të llojeve të ndryshme sipas liçencave të ndryshme me të cilat shoqëria është pajisur dhe do të pajiset në të ardhmen, prodhimi i materialeve të ndërtimit,)

Tiranë 420750847 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni