Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shani Peposhi
Rezultate gjithsej: 3

Mbi 1000000 Fitim 2015

T R I M E D

K51612031J
(Import-Eksport tranzit,Depo Farmaceutike,Përfaqësim në fushat farmaceutike,prodhim-perpunim-konfeksionimimport-eksport-tranzitim-tregtim me shumice e pakice te medikamenteve,materialeve mjekesore e aksesor)

Tiranë 45214721 ALL

NORDIC

K81726013S
(Projektim,kërkim,analizë tregu,vlerësim,konsulencë,shfrytëzim,monitorim në fushën e mineraleve,etj)

Tiranë ALL

FARMASHPIA GROUP

L02013006N
(Farmaci qe perfshin tregtim me pakice i artikujve mjeksor, produkte farmaceutike, ilaçe, barna medicinale, ushqime per femije diabetik, dieta, artikuj kozmetik dhe artikuj te ndryshem shendetsor si psh paji)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni