Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Tomor Nallbati
Rezultate gjithsej: 2

TOLA

K06416609P
(Tregtim te artikujve te ndryshem industrialeushqimore,fruta-perime,materiale te ndryshme ndertimi,paisje elektrike,mekanike me shumice e pakice,Eksport-Import dhe shitblerje me shumice dhe pakice te mallrave in)

Korcë -420806 ALL

SUN BEAT SYSTEM

L97019601M
(Shoqëria ka për objekt kryerjen e çdo veprimtarie të lejuar nga ligji dhe/ose pjesëmarrjen në cdo veprim apo aktivitet të ligjshëm që mund të kryejë një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e kri)

Korçë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni