Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ubaldo Baglioni
Rezultate gjithsej: 1

ELETTROIMPIANTI - ALB

K91610006A
(Aktivitete në fushën e ndërtimit, instalimit dhe mirëmbajtjes së impianteve për prodhimin e shfrytëzimin e energjisë elektrike dhe të energjisë termike, publike apo private e prodhuar nga burime të p)

Tiranë -920719 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni