Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Vasil Gjika
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

W O N D E R

K11624001V
(Aktivitet në fushën e ndërtimeve , projektimeve etj. Studime të ndryshme feasibiliteti për projekte dhe investime në sektorë të ndryshëm. konsulencë dhe asistence teknike për menaxhimin financiar të)

Tiranë 7276143 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni