Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Xheladin Zela
Rezultate gjithsej: 1

OLSAR-ZELA

L51809006U
(Objekti i veprimtarisë se Shoqërisë është: Veprimtari dhe shërbime në fushën energjitike, por pa u kufizuar në to, ndërtimin dhe shfrytëzimin e hidrocentraleve, prodhimin dhe shitjen brenda dhe jasht)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni