Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Status: Ç’regjistruar
Rezultate gjithsej: 545

Info Security and Services

L62226030R
(Importim pajisje elektronike monitorimi CCTV, pajisje elektronike për monitorimin e transport rrugor, ajror, dhe detar si: radar, ANPR, kamera, etj. Importimi i pajisjeve elektronike të nevojshme për ndërti)

Tiranë ALL

FIN PRO-TECH

L62226023L
()

Tiranë ALL

DREAM CONSTRUZIONI GENERALI

L62228027H
(Kryerja e punimeve rezidenciale ndërtimi dhe industriale në përgjithësi, duke përfshirë këtu veprimtarinë ndërtuese, prishjen e ndërtimeve, ristrukturimit, mirëmbajtjen dhe menaxhimin e godinave dhe )

Tiranë ALL

MARKALB

L62301009P
(Tele-Marketing.)

Tiranë ALL

DACI - 2016

L62304010L
(Në fushën e shërbimeve monetare. Këmbim valutor në cencgj të gjitha llojeve të monedhave. Shërbime të ndryshme financiar, transferta të tjera brenda dhe jashtë vendit. Tregtimi edhe importimi i artik)

Tiranë ALL

LO.LI. PHARMA

L62310030J
(Shitblerja, importimi dhe eksportimi i pajisjeve mjekësore dhe integratoreve ushqimorë për përdorim njerëzor. Marketing dhe zyrë përfaqësimi.)

Tiranë ALL

Rainbow Splash

L67314001D
(Mundësimi aktiviteteve sportive në ujë për fëmijët, adoleshentet, dhe të rriturit si një aktivitet zhvillues për turizmin në zonën e Velipojës, bashkiak Shkodër. Qëllimi i shoqërisë është të )

Shkodër ALL

MARKET TALEB

L64721601L
(Tregti me shumicë e pakicë të mallrave ushqimorë, detergjent. Import eksport për të gjitha llojet e mallrave etj.)

Pogradec ALL

ISTAG

L62405007A
(Veprimtari si agjent tregtar në fushën e shitblerjes së hidrokarbureve me shumicë dhe pakicë, veprimtari në kryerjen e shërbimeve le mirëmbajtjes dhe transportit të hidrokarbureve në fushat naftëmbaj)

Tiranë ALL

MTech IT Solutions

L62422012F
(Import, eksport, tregtim, shit-blerje, perpunim, konfigurim, dhe krijim i sistemeve software dhe hardware, aparaturash mjekesore, pajisje kompjuterike, IT, zyrash, kancelarike, mobilimi, pajisjeve elektronike, )

Tirane ALL

Vasilika Zallëmi

L43707001Q
(Fotokopje dhe printime. Shtypshkrime dhe printime dixhitale te madhesive te ndryshme. Printime ekologjike ne materiale te ndryshme per aplikime " indor & outdoor ". Reklama me materiale metalike, plastike dhe d)

Korçe ALL

Foti Kitan

L43810001L
(Tregti me pakicë të materialeve të ndërtimit dhe shërbime të tjera të ndërtimit)

Korçë ALL

Sejtur Geço

L44203003A
(Bar - kafe, tregti mallrash me pakice, furniture fidanesh, mirembajteje pajisjesh, instalime te ndryshme,pjese këmbimi te reja, te perdorura, desing lulishtesh, mirëmbajtje ambjentesh.)

Korçe ALL

Mirgen Shkoza

L44615004K
(Tregti me pakicë të luleve)

Korçë ALL

Florinda Çokaj

L47011001A
(Tregtim artikuj te ndryshem kancelari. Materialepromocionale. Organizime te panaireve dhe eventeve te ndryshme, reklame, botime te guidave dhe te prezantimeve te enteve te ndryshme. Krijime te faqeve web. Impor)

Shkodër ALL

Afërdita Kristani

L49726201U
(Bar - Restorant. Tregti me pakicë të materialeve të ndërtimit, vegla pune. Shërbime në fushën e ndërtimit.)

Përmet ALL

Albi Saraçi

L51405031P
(Prodhim i fikseve të zjarrit, tregtim dhe servis të tyre. Shërbime për sigurinë dhe shëndetin në pune. Kurse dhe trajnime formimi profesional për sigurinë e shëndetit në punë dhe mbrojtjen nga zjarr)

Tiranë ALL

ALTIN MINJA

L51527009K
(Shërbime në fushën e internetit. Riparim të kompjuterëve, printerëve dhe fotokopjove.)

Tiranë ALL

Elton Logu

L52209028L
(Tregtim fikse zjarri dhe cdo lloji mjetesh per mbrojtjen nga zjarri. Rimbushje dhe mirembajtja e tyre.)

Tirane ALL

Gentian Mani

L56313001S
(Tregtim artikuj te ndryshem kancelarie, artikuj shkollore, paisje zyre, shtypshkrime, mjete pastrimi, detergjente etj. Shitje dhe riparime paisjesh elektronike te ndryshme, kompjuterike, fotokopje dhe sherbime )

Shkoder ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni