Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Status: Ç’regjistruar
Rezultate gjithsej: 545

Mevlude Rrokaj

L52327030B
(Tregti me pakicë dhe shumice materiale ndërtimi, elektrike, hidraulike. Istalime dhe riparime elektrike , hidraulike ,punime te specializuara ndertimi. Shitje dhe riparime te pompave te ujit, te pajisjeve te )

Tirane ALL

LULJETA IBRAHIMI 

L19012301B
(Sherbime komunale, tregti artikuj te ndryshem,Sherbime interneti.)

Puke ALL

Sofije Topuzi 

L22705203H
(Mbikqyrje, kolaudim punimesh ndertimi.)

Elbasan ALL

Mimoza Doçi

L32607203P
(Tregti me pakice artikuj te ndryshem produkte kancelarie, industriale dhe materiale ndertimi. Tregti me pakice e cantave, aksesore, veshje, kepuce.Eksport – import; tregtimi i materialeve te ndertimit me shum)

Elbasan ALL

YLBER CANI

K36308730W
(Tregtia me pakicë e kompjuterëve. Kancelari, shtypshkrime me pajisje elektronike. pajisje zyre. Shitje të artikujve të kancelarisë dhe pajisjeve të zyrave. Import-Eksport, shitje me pakicë dhe shumicë t)

Dibër ALL

SHYQYRI MADHAJ

K32513818J
(Bar- kafe, mëmgjezore)

Kavaje ALL

Ariana Shkora

K81517507A
(Tregti bojra printeri dhe materiale kancelarie)

Durres ALL

Ferdinant Konda

L34015402A
(Shërbime në pastrime dhe gjelbërim)

Fier ALL

 Erion Gjata

L34308002S
(Kancelari, artikuj elektrike, hidraulike e artikuj te ndryshem.Materiale ndertimi, pastrim , disifektimi dhe materiale kundra zjarrit.)

Korçe ALL

Adrian Kryemadhi

L36413801V
(Servis makinash)

Elbasan ALL

Drita Xhambollati

L13501004B
(Libërlidhje me dorë dhe shtypshkrime.)

Berat ALL

Sajdete Doda

L13515202V
(Tregti me pakice artilkuj te ndryshem ushqimore)

Cerrik ALL

Lefter Koroveshi 

L14306001V
(Projektim, mbikëqyrje e kolaudim punimesh zbatimi.)

Korçë ALL

Pellumb Maçi

L17409901H
(Sherbime Interneti. Shitje me pakice te artikujve te ndryshem. Import- Eksport.)

Kukës ALL

Edmond Danga

K93802804B
(Tregeti artikuj te ndryshem,punime hidraulike. Riparime pompa uji dhe paisje te ndryshme, punime dhe pastrime mbetje dhe inerte urbane, punime ndertimi, punime elektrike, punime detare, punime kabina elektrike )

Sarandë ALL

Xhelil Dida

K88431202A
(Shitje me pakicë materiale ndërtimi, lavanteri. Lavazh dhe shitje të artikujve industriale.)

Kukës ALL

ARVID TARTARI

K52324008F
(Sherbime grafike dhe publicitete. Shtepi Botuese. Printime.)

Tirane ALL

BASHKIM SINA

K61516018A
(Tregti me pakicë materiale ndërtimi dhe hidrosanitare.)

Tiranë ALL

Besnik Kastrati

L66312007Q
(Librari-kancelari. Botim dhe tregtim i librave origjinale dhe përkthyer, tregtimin e artikujve të kancelarisë së çdo lloj dhe tipi.)

Shkodër ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

DIMEX

J61805519O
(Prodhimin e pluhurave lares dhe lengjeve lares dhe cdo lloj detergjenti, treg me shumice e pakice ne formen import eksport te pluhurave lares te lengjeve lares,import e lendes se pare baze te cdo detergjenti,pr)

Durrës 1975371 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni