Skip to content

KOVLU ENERGJI
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-18 09:09:29
JSON

Tax Registration Number: L62010004L
Administrators: Yuksel Çinar
Scope: Ndërtimi i HEC-it Pocem, të tipit me digë në rrjedhën e poshtme të lumit Vjosë, të tipit BOT, (Ndërto-opero-transfero), prodhim, transmetim dhe shpërndarje të energjisë elektrike, nëpërmjet ndërtimit të hidrocentraleve me anë të procedurave të konçesionit. Ndërtim, depozitim, shfrytëzim i burimeve ujore dhe natyrore me qëllim prodhimin e energjisë. Krijimin e linjave të prodhimit, të njësive të vogla dhe të mëdha për prodhimin dhe tregtimin e energjisë elektrike së prodhuar nga burime natyrore dhe alternative.
Other Trade Names: KOVLU ENERGJI
Legal Form: SH.P.K Koncesionare/PPP
Foundation Year: 09.08.2016
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Turqi, Shqipëri
Initial Capital: 1 400 000,00
Shares: 3
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia bashkiake Nr. 5, Rruga Sami Frashëri, pranë qendrës Nobis, Kulla F, Kati i 2-të

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -679 342,00
Worked By : A.Lala