Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:ÇINAR-SAN HARFIYAT NAKLIYAT INSAAT TURIZM SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI
Rezultate gjithsej: 2

KOVLU ENERGJI

L62010004L
(Ndërtimi i HEC-it Pocem, të tipit me digë në rrjedhën e poshtme të lumit Vjosë, të tipit BOT, (Ndërto-opero-transfero), prodhim, transmetim dhe shpërndarje të energjisë elektrike, nëpërmjet ndërt)

Tiranë 0 ALL

3POWER SHALA

L72231039A
(Ndertimin e Hidrocentralit mbi Lumin Shale, te tipit BOT, (Nderto-Opero-Transfero); Prodhim, transmetim dhe shitje te energjise elektrike te prodhuar nga HEC-i mbi Lumin Shale Shfrytezimi dhe mirembajtja e kask)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni