Skip to content

MARINA PROJECTS LIMITED
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-03-31 08:39:55
JSON

NIPT: 04182366
Administrator: Martin Beverley Bodenham HIRST
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitete këshillimore për menaxhim, menaxhimit financiar.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19.03.2001
Rrethi: Dorset
Shteti ku vepron: Mbreteri e Bashkuar
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Me date 29.03.2021, Ministria e Infrastruktures dhe Energjise ka njoftuar se bashkimi i perkohshem i shoqërive “Marina di Valona” sh.p.k. / NUIS M01324008A, “Marina Projects” ltd / me numër regjistrimi në Angli 04182366, “Brunes” sh.p.k. / NUIS K37125203H dhe “Ndregjoni” sh.p.k. / NUIS K37125203H, eshte shpallur fitues per marrjen me koncesion/partneritet publik privat për projektimin, financimin, ndërtimin, operimin, administrimin dhe mirëmbajtjen e një porti turistik në qytetin e Vlorës “Marina Vlorë”

*Emri i meparshem i shoqerise ishte MARINA SOLUTIONS LIMITED. Nuk ka informacion te mjaftueshem per perqindjet e zoterimit te ortakeve Te dhenat e marra nga: https://find-and-update.company-information.service.gov.uk/company/04182366 dhe https://youcontrol.com.ua/en/catalog/gb-card/04182366/
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Suite 8 Bourne Gate, 25 Bourne Valley Road, Poole, Dorset, BH12 1DY, Mbreteri e Bashkuar

Faqja Web:
https://marinaprojects.com/

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala