Skip to content

ARCHEA ASSOCIATI - SRL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-04-08 13:27:32
JSON

NIPT: 05173060483
Administrator: Massimo Sabatini
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitete arkitekturore, inxhinierike dhe studime teknike
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28.12.2001
Rrethi: Firenze
Shteti ku vepron: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 460 200,00
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Të punësuar: 11
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Kapitali i shoqerise eshte 20.000 euro dhe eshte konvertuar ne leke me kursin e kembimit sipas Bankes se Shqiperise ne daten 07.04.2021

Te dhenat e marra nga: www.archea.it dhe https://business.bigprofiles.it/company/5173060483
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Via Della Fornace N.30 / Rosso, Firenze

Faqja Web:
www.archea.it

Akte. Tjetërsim Kapitali: Te dhenat e shoqerise Archea Associati Srl
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala