Skip to content

Agro & Social Fund

JSON

NIPT: K71616007M
Administrator: Kujtim Bumçi
Objekti i Veprimtarisë: Veprime të mikrofinancës dhe veprime të tjera
Emërtime të tjera Tregtare: Agro & Social Fund
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 06.02.2007
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 289 374 547,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktive
Leje/Licensa: Nr.17 -
 Dt: 30.12.2009 -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njësia Bashkiake Nr. 5, Rruga Pjetër Bogdani, Pallati 23/4, Kati i II

Adresa:
Elbasan, LIBRAZHD Lagjja Nr.1, Rruga Ali Kopaci, Pallati 18, Hyrja 2. KORCE Rruga 28 Nëntori, Lagjja Nr.7, Përballë Zyrës së Tatim-Taksave, Korçë Lezhë, LEZHE Lagjja Besëlidhja, Pranë Bar Anglia, Lezhë ELBASAN Rruga "Ptoleme Xhuvani",Lagjja "Aqif Pasha",Nr.4 Lezhe Lac LAC Lagja Nr.3, Rruga "Erjon Hoxha", Pallati Nr.44, Hyrja Nr.2, Kati 2 1, Zona Kadastrale Nr. 2364, Numer Pasurie 3/15+2-14,

Telefoni:
684070183

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -1 620 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -17 373 000,00