Skip to content

TRANSALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-03-02 10:10:43
JSON

NIPT: J61824038Q
Administrator: Ermira Gjonçaj; Mustafa Ferhan Sener
Objekti i Veprimtarisë: Rregullimi i transportit si agjent spedicioni për të gjitha llojet e ngarkesave me det, tokë, ajër, hekurudhë, të veprojë si agjent anijesh, ngarkesa ajrore e siguracione dhe dogane duke kryer të gjitha shërbimet e nevojshme që lidhen me to si dhe kryerjen e transporteve brenda dhe jashtë vendit, për interesat e veta e të tretëve. Kryerjen e çdo aktiviteti tregtar, financiar, dhënie, marrje me qira, të vendose pengje dhe barrë hipotekare, aktivitete të cilat konsiderohen si të dobishme dhe të nevojshme për të arritur qëllimet e shoqërisë dhe që nuk e tejkalojnë në mase aktivitetin kryesor të përmendur me sipër. Të kryeje aktivitete publikimi dhe reklamimi.
Emërtime të tjera Tregtare: TRANSALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16.05.1994
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 41 724 750,00
Numri i pjesëve: 200
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 2
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë; Furgon Ford TR 7432 M.
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Në datë 27.07.2015:Në bazë të Vendimit të Asamblesë datë 24.06.2015, është vendosur miratimi i garancisë bankare në vlerë 10.000.000 lekë.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë; Bulevardi Zogu I - Pallati 57/A.

Adresa:
Durrës; Porti Durrës; pranë Sheshit të Trageteve (Agjensi Doganore).

Akte. Tjetërsim Kapitali: Miratimi i Garancisë Bankare
Ndryshimi i Administratorit & Anëtarëve
Ndryshimi i Aksionarit
Ndryshimi i Kapitalit Themeltar
Ndryshimi i Statutit (Objekti)
Ekstrakti Historik i Shoqërisë -Datë 02.03.2019
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2007
Pasqyra Financiare 2008
Pasqyra Financiare 2009
Pasqyra Financiare 2010
Pasqyra Financiare 2011
Pasqyra Financiare 2013
Pasqyra Financiare 2014
Pasqyra Financiare 2015
Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 25 418 981,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 27 595 595,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 18 911 398,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 12 451 933,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 064 476,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 3 796 790,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 16 521 741,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 10 525 137,37
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: -8 703 247,80
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 7 769 723,50
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: 4 798 143,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2006: -4 202 908,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:522 277 166,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:429 321 344,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:432 055 769,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 416 358 342,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 328 359 525,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 371 404 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 372 625 417,74
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 299 376 523,70
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 281 423 698,70
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 349 533 576,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 330 045 888,26
Xhiro Vjetore(Lekë) 2006: 302 491 387,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017

Punuar Nga : A.B